Tehetség?!


-- oo -- oo -- oo --

Ha ügyes rajzoló vagy, szívesen bemutatom olvasóimnak! Lásd: cserelink akció lejjebb. ;)

-- oo -- oo -- oo --

Írótárs kerestetik!

Ha úgy érzed, van tehetséged az íráshoz, és ehhez elég szorgalommal képezted magad helyesírásból is, akkor szívesen cserélnék veled cikkeket, linkeket. Idegen nyelv nem akadály, ha a Google fordító saját tapasztalataid szerint a te anyanyelvedet jól tolmácsolja angolra. A folyamatos korrekcióra szoruló írások még nem jöhetnek szóba. (Később esetleg. Addig pedig tanuld a nyelvtant kicsit.)

 Cserelink  akció!

Kérek: tartalmas, szép kidolgozású, saját alkotású cikket.
Adok: az erős fejlesztés alatt álló "madihun-" oldalakon megjelenési lehetőséget, saját oldalra invitáló linkkel határozott időszakra. Lehet pl. 5 oldalon fél éven át, vagy 10 oldalon három hónapig, az egyezségünk szerint.

A cikk minőségétől függ a linkek száma, illetve az ingyen hirdetés időtartama. A hirdetési megjelenésért cserébe a cikk és képei megjelentetési jogát kérem visszavonhatatlanul. (Tehát csak olyat ajánl fel, amivel nem voltak nagy álmaid, illetve lazán tudsz rögtönözni bármikor másikat. :) Nehezen kivitelezhető, hogy a cserelink ideje lefut, majd töröljem a cikket...) A partner vállalja a felelősséget alkotói nyilatkozata valóságtartalmáért. A fotómellékletekre a szerzői jog tiszteletben tartása alapvető:
  • saját kép, vagy
  • más által készített, de a te tulajdonodban lévő kép, vagy
  • free picture (link kell!), vagy
  • a kép szerzőjének és eredeti webhelyének pontos linkjével megjelenített kép
kerülhet a cikkedbe.

Témakörök: utazás, konyha, művészet, iskola / képzés, kert, utca-város, sport, pillanat. Jöhet még: kulturált és tárgyilagos kritika, valamint ajánló (hely, program, mű, saját blog vagy weboldal). Remek bemutatkozási lehetőség saját írással ! (vers, novella, könyvrészlet)

Ami nem jöhet: politika, testiség (szexuális tartalom, testépítés, tetoválás, aktok, arcok, selfie, stb.), gyűlöletkeltő megnyilvánulások, erőszakosság (film, sport, tan), MLM és network-marketing, üzlet, vallás.

Az alku alapja: ha mindkettőnk oldalán az elvárások találkoznak.
Pl.: téma a küzdősport, cikk: a fejlődését, történelmét mutatja be (akár tetszhet is), avagy ízléstelen képsorok (kösz, nem).

Ha szeretnél ráérezni az én világomra, és megnézni, hol kaphatsz helyet sajátjaid hirdetéséhez, nézz szét az általam formált oldalakon, blogokon, illetve (ha később tévedsz erre) a MadiHun projekt lapjain. Cél: szunnyadó tehetségek felébresztése. :)

-- oo -- oo -- oo --

   A tehetség tálentum, amivel meg kell tanulnunk jól gazdálkodni. Okkal és célra kaptuk. Kutassuk hát!   
- Grembi MadiHun -

-- oo -- oo -- oo --

Motiváló önvizsgálatot és aktívabb alkotó időszakot kívánok! :)

Gréti


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése